Immersed in the World of Vikings (Dutch)

9 Lives

Published December 6th, 2016 by: 9lives.be

De gaming-industrie is de afgelopen jaren compleet getransformeerd. Sinds een tijdje is gaming behoorlijk mainstream geworden waardoor ontwikkelaars steeds meer geld verdienen en dus ook veel meer middelen in de ontwikkeling van hun games kunnen stoppen. We worden ten gevolge enorm getrakteerd op vlak van graphics, animaties, geluid, lip syncing en meer. Het vreemde is dat dit de kwaliteit niet altijd naar omhoog schroeft, aangezien de gameplay bij deze AAA-games soms op de tweede plek wordt gezet. Indie-ontwikkelaars kunnen geen gebruik maken van miljoenen dollars om hun videogame er zo indrukwekkend mogelijk te laten uitzien, dus focussen zij zich op de gameplay om hun project te laten uitblinken. Een schoolvoorbeeld van zo’n indiegame is Expeditions: Viking van Logic Artists.

Read More…